Anniek

Price per week: € 1553.00 - € 2431.00
2 to 10 persons

Het grootste jacht uit de Pasadena familie is geschikt voor zes tot tien personen.

Dit jacht is gebouwd met aandacht voor veel privacy. Zo heeft elk slaapvertrek een eigen sanitaire ruimte met een douche en w.c. In de salon is het mogelijk om de zitbank om te bouwen tot een ruim tweepersoons bed, dit is ook mogelijk met de dinette. De leefruimte aan boord is bovenverwachting groot, mede door de goede c.v verwarming is het mogelijk om ook in minder warme jaargetijden comfortabel met dit jacht onderweg te zijn.

Ook dit jacht is vanzelfsprekend voorzien van een uitgebreide elektriciteit installatie met krachtige 230 Volts omvormer. De 6 cyl. diesel motor en de krachtige hydraulische boeg- en hekschroef maken het varen voor de kapitein tot een waar genoegen. De overdekte (buiten) stuurstand met verwarming biedt onder alle omstandigheden een goed uitzicht en kan afgesloten worden d.m.v. uitritsbare deuren.

220 v converter outside control bow thruster Stern thruster CD player Bathometer shower GPS Pets allowed Refrigerator Radio speedometer Water Wheel TV Heating Shore power 3 * double bed
Persons
2 - 10
 
Length
14.50 m
 
Width
4.40 m
 
Depth
1.20 m
 
Motor
FORD
 

Availability book now