Fortuna

Price per week: € 1100.00 - € 1705.00
2 to 6 persons

Comfortabel motorjacht voor 2-6 personen

De middelste uit de Pasadena familie biedt veel comfort aan iedere opvarende.
Aan de wensen van de kapitein is veel aandacht besteed. Vanaf de stuurstand heeft hij een goed overzicht over het water en het instrumentarium.
Ook het interieur van dit jacht laat niets aan wensen over. Zo bevind zich in de voorkajuit een ruime keuken en dinette. De dinette is tevens als slaapplaats te gebruiken. In de voorpunt bevindt zich een afgesloten hut met 2 een-persoonsbedden. De salon biedt een ruim uitzicht over het water. In de achterhut bevindt zich de “eigenaarshut” met een z.g.n Frans bed. De sanitaire ruimte is ruim van opzet en is voorzien van en douche en w.c. In de elektrische installatie zit een omvormer geïntegreerd waardoor doorlopend 230 V. spanning voor handen is. De c.v. verwarming zorgt voor een aangenaam klimaat op de wat killere dagen. Ook voor dit jacht geldt: onbekommerd genieten van een heerlijke watersportvakantie.

220 v converter outside control bow thruster Stern thruster CD player Bathometer shower GPS Pets allowed Refrigerator Radio speedometer Water Wheel TV Heating Shore power WC 2 * single bed 1 * double bed
Persons
2 - 6
 
Length
12.20 m
 
Width
3.50 m
 
Height
4.25 m
 
Depth
1.10 m
 
Motor
Iveco
 

Availability book now