Sirius

Price per week: € 1271.00 - € 1971.00
2 to 10 persons

Ruim jacht met 8 vaste slaapplaatsen

Kenners weten het: Valkkruisers hebben uitstekende vaareigenschappen, dit komt grotendeels door de vorm van het onderwaterschip. Om met dit moderne schip te varen is een genot. De krachtige DAF Dieselmotor staat zijn mannetje. Ook het "leven" aan boord met zijn ruime pantry en luxe salon is om van te genieten. Deze luxe kruiser is speciaal gebouwd voor de verhuur en heeft daarom 2 toiletten waarvan een met ruime douche en 4 afgesloten slaapkabines. Indien nodig zorgt de centrale verwarming voor een behaaglijke temperatuur. Dit jacht beschikt permanent over 220 Volt (ook tijdens de vaart). Op een jacht als deze mag een kleuren tv natuurlijk niet ontbreken.
Ook voor de kapitein is het op dit jacht genieten; naast een compleet en overzichtelijk dashbord met allerlei electronische controle en navigatie functies zoals kompas, dieptemeter, snelheidsmeter, roerstandaanwijzer enz.enz. mag een krachtige boegschroef natuurlijk niet ontbreken. Voor de medeopvarenden is er veel plaats op het dek om te zonnen en of van de natuur te genieten die in de watersportgebieden overal volop aanwezig is.

220 v converter outside control bow thruster CD player Bathometer shower GPS Pets allowed Refrigerator Radio speedometer Water Wheel TV Heating Shore power 2 * WC 4 * single bed 2 * double bed
Persons
2 - 10
 
Length
14.00 m
 
Width
4.20 m
 
Height
3.30 m
 
Depth
1.20 m
 
Motor
DAF
 

Availability book now